Kuukausikokoontumiset

Olutkulttuuriseura järjestää maksuttomat ja kaikille avoimet kuukausikokoontumiset kolmella paikkakunnalla: Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Kuukausikokoontumisissa mm. suunnitellaan tulevia tapahtumia ja nautitaan laadukkaista oluista. Tunnistat meidät pöydässä olevasta seuran viiristä. Tervetuloa mukaan!

Tampere

Kuukausikokoontuminen järjestetään normaalisti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18 Olutravintola Konttorissa.

Seuraavat kokoontumiset:

5.12.2017 Olutravintola Konttori

Jyväskylä

Kuukausikokoontuminen järjestetään normaalisti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18 Harry’sissa. Poikkeuksista tiedotetaan aina erikseen. Seuraavat kokoontumiset:

3.1.2018 Harry’s

Helsinki

Kuukausikokoontuminen järjestetään normaalisti joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18 One Pint Pubissa. Seuraavat kokoontumiset:

6.2.2018 One Pint Pub

6.3.2018 One Pint Pub