Hallitus

Kaudella 2019 seuran johdossa päsmäröi viisi hallituksen jäsentä sekä kaksi varajäsentä.

Hallitus

Puheenjohtaja, Jukka Kuva, Helsinki

Kolmannen kauden puheenjohtaja/itsevaltias, suoritusorientoitunut olutharrastaja, hedonisti ja avarakatseinen tutkija

Miten ja milloin liityit seuraan?

Perustamisvaiheessa 2009 kun huhut uudesta olutseurasta alkoivat levitä Jyväskyläläisten ravitsemusliikkeiden kantapöydissä.

Miksi olut?

Ainoa juoma joka sopii ihan joka tilanteeseen. Janonsammuttajaksi, juhlajuomaksi, ruoan makupariksi. Loputon makujen kirjo, raaka-aineet läheltä ja vähäisellä hiilijalanjäljellä.

Chimay bleue.

Suosikkioluesi nyt

Goose Island Bourbon County Stout (tarkoituksella joku ei-Omnipollo).

Hallitustavoitteet vuodelle 2019

Olutkulttuuri-ilta, tehokkaampaa viestintää niin hallituksen kuin seurankin sisällä, vähintään yksi huolella mietitty julkilausuma johonkin sitä kaipaavaan aiheeseen.

Presidentti, Jyväskylän paikallisosaston johtaja, Sampo Välimaa, Jyväskylä

sampo

Etuoikeutetusti presidentin tehtävässä jatkaa seuran pitkäaikainen puheenjohtaja ja perustajajäsen.

Kansliapäällikkö, Mikko Tyni, Kaikkialla

Toimii puheenjohtajana puheenjohtajan ollessa estynyt

Sihteeri, Helsingin paikallisosaston johtaja, Jere Nevalainen, Helsinki

Miten ja milloin liityit seuraan?

Vuotta en edes muista, mutta pyörin One Pint Pubissa väärissä piireissä ja lopulta tuli jäsenkirja käteen.

Miksi olut?

Joskus opiskelujen aikana huomasin, että näitähän on muitakin makuja kuin lager ja weissbier. Nykyään tulee puuhailtua myös valmistuspuolella ja sieltä löytyykin loputtomasti kokeiltavaa ja usein tuotanto on huomattavasti suurempi kuin kulutus.

BrewDog Jack Hammer

Suosikkioluesi nyt

Kenties Great Dividen Yeti tai Omnipollon Noa Hazelnut Cupcake. Õllenaut / Humalove Poro oli loistava, mutta valitettavasti taisi jäädä yhteen erään.

Hallitustavoitteet vuodelle 2019

Pidetään arkistot kunnossa ja etsitään Helsingistä uusia löytöjä.

Tiedottaja, Misa Munde, Helsinki

IT nörtti jolle hyvät maut sekä uudet kokemukset ovat todella tärkeitä ja oluen parissa niitä molempia pääsee kokemaan mielenkiintoisella tavalla.

Miten ja milloin liityit seuraan?

Jokunen vuosi sitten, koska One Pint pub sekä osa tämän vuoden hallituksesta.

Loputon kirjo mielenkiintoisia makuja

Suosikkioluesi seuraan liittyessäsi ja nyt

Yhtä olisi ollut seuraan liittyessä mahdoton sanoa ja tähän päivään mennessä tuo on mennyt vain mahdottomammaksi

Hallitustavoitteet vuodelle 2019

Tiedotuksen kehittäminen sekä vasta perustetun Slack kanavan aktivointi

Taloudenhoitaja (Kamreeri), Jouni Pänkäläinen, Helsinki

pärstä

Espoolainen tietotekniikan diplomi-insinööri. Hyvän oluen ystävä, huonon oluen kaveri.

Miten ja milloin liityit seuraan?

Liityin vuonna 2013 muutettuani Espooseen, kun nykyinen puheenjohtaja Jukka Kuva oli pystyttämässä Helsingin paikallisosastoa.

Miksi olut?

Olut sopii arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun. Monipuolinen juoma, jonka liian moni typistää pelkäksi veroluokaksi.

Brewdog, Punk IPA

Ballast Point, Victory at sea

Kamreerin tavoitteet vuodelle 2019

Tarkan markan miehenä pitämässä kuria

Tapahtumavastaava, Janne Koskenniemi, Helsinki

Autotallipanija, hyvän oluen ystävä. Työt rekrytoinnin parissa, ajatukset seuraavassa reseptissä. Kotiutunut Helsinkiin Lapista Espoon ja Jyväskylän kautta.

Miten ja milloin liityit seuraan?

2018 alussa useamman vuoden ”pitäis, pitäis”-vaiheen jälkeen. Pintissä, tottakai.

Miksi olut?

Oluen kirjo on niin laaja, että aina löytyy sopiva bisse tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi oluen paneminen on melkeinpä yhtä hauskaa kuin sen juominen.

Foundersin Backwood’s Bastard

The Lost Abbeyn Serpent’s Stout

Tapahtumavastaavan tavoitteet vuodelle 2019

Perinteisten tapahtumien hoitaminen kunnialla maaliin ja ehkäpä yhden uudenkin pohtiminen.