Hallitus

Vuonna 2020 Olutkulttuuriseuran hallitus koostuu kuudesta jäsenestä ja kolmesta varajäsenestä. Lisäksi seuralle on valittu taloudenhoitaja ja presidentti.

Hallitus

Puheenjohtaja, Jukka Kuva, Helsinki

Kerro lyhyesti itsestäsi?

Matkalla kompulsiivisesta tikkeristä aidoksi oluen arvostajaksi. Mitä se sitten tarkoittaakaan.

Sinulle tärkein oluttyyli vuonna 2020?

Hedelmäpyree-IPA. Minulle olisi tärkeää ettei se lyö läpi Suomessa.

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

OKS Helsingin joulutasting. Tai sitten Pienen uusi festarikonsepti.

Tiedottaja, Pasi Honkanen, Jyväskylä

Kerro lyhyesti itsestäsi?

Hyvän ruoan ja juoman ystävä, sekä satunnainen olutblogisti Jyväskylästä.

Sinulle tärkein oluttyyli vuonna 2020?

Brut IPA. Saavatko panimot vielä aikaiseksi mielenkiintoisia oluita, vai onko koko tyyli pelkkä tähdenlento?

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

Seuran järjestämä Oktoberfest-tapahtuma Tampereella.

Sihteeri, Jere Nevalainen, Helsinki

Softainsinööri ja kotipanija.

Sinulle tärkein oluttyyli vuonna 2020?

Yleensä tilaan tuoretta NEIPAa jos sellaista on saatavilla, mutta kotona tarkoitus saada hapanoluiden valmistus käyntiin.

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

Craft Beer Helsinki on aina ollut tarjonnaltaan loistava ja samaa odotan tältäkin vuodelta.

Tapahtumavastaava, Anton Panhelainen, Helsinki

Kerro lyhyesti itsestäsi?

Olen metallimusiikin ystävä ja IT nörtti, joka matkailee/kävelee eri oluiden perässä ympäri maita ja mantuja.

Sinulle tärkein oluttyyli vuonna 2020?

Imperial Stout: Oluen väri sopii pukeutumistyyliini.

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

Festival minipivovarů na Pražském hradě ja Pivo na Náplavce: Samana viikonloppuna molemmat oluttapahtumat Prahassa – niin paljon hyvää olutta ja niin vähän aikaa.

Jyväskylän paikallisosaston johtaja, Matias Partanen, Jyväskylä

Kerro lyhyesti itsestäsi?

Kolmekymppinen alun perin Pohjois-Savosta kotoisin oleva nykyisin jyväskyläläinen olutharrastaja.

Sinulle tärkein oluttyyli vuonna 2020?

Hapanoluet, tähän kategoriaan tosin nyt saa mahtumaan kaikennäköistä laidasta laitaan, mutta viime aikoina on tullut tykästyttyä juomaan niitä taas enemmän ja hapanoluista löytyy vieläkin kaikenlaisia mielenkiintoisia oluita. Kaikki tyylit kyllä kelpaavat.

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

Tallinn Craft Beer Weekend, koska ei ole tullut koskaan käytyä ulkomailla olutfestareilla, mutta Tallinnaan tuli liput saatua ja aiempina vuosina festivaali on käsittääkseni ollut aika hyvä ja mielenkiintoinen.

Helsingin paikallisosaston johtaja, Janne Koskenniemi, Helsinki

Kerro lyhyesti itsestäsi?

Töissä saunomisen parissa, harrastukset oluen parissa. Saunon, panen, kuljen ja laulu soi.

Wee Heavy.

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

Jotain sellaista missä en ole vielä käynyt.

Hallituksen varajäsenet

WWW-vastaava, Misa Munde, Helsinki

IT nörtti jolle hyvät maut sekä uudet kokemukset ovat todella tärkeitä ja oluen parissa niitä molempia pääsee kokemaan mielenkiintoisella tavalla.

Laura Timonen, Helsinki

Kerro lyhyesti itsestäsi?

Olen kotoisin Oulusta, asunut Helsingissä vuodesta 2002 lähtien.

Sinulle tärkein oluttyyli vuonna 2020?

Tämän vuoden olutintoilu voisi kohdistua pilseihin. Yleensähän juon porttereita ja imperial stouteja kesät talvet.

Mitä oluttapahtumaa odotat erityisesti vuonna 2020?

Craft Beer Helsinki (tulispa Ullanlinnaan).

Olli-Pekka Oras, Helsinki

Kamreeri

Jouni Pänkäläinen, Helsinki

pärstäEspoolainen tietotekniikan diplomi-insinööri. Hyvän oluen ystävä, huonon oluen kaveri.

Presidentti

Sampo Välimaa, Jyväskylä

sampo

Etuoikeutetusti presidentin tehtävässä jatkaa seuran pitkäaikainen puheenjohtaja ja perustajajäsen.